Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
 
 
 
 
SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, η εταιρεία μας “Service Αντωνόπουλος” η οποία εδρεύει στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, μπορεί να αναλάβει το service και την επισκευή οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής διαθέτετε προσφέροντάς σας εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών στις πιό ανταγωνιστικές τιμές. 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο ψυγείο, τον καταψύκτη, την κουζίνα, το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας, όπου θα γίνει επί τόπου έλεγχος της λειτουργίας της συσκευής σας. Η εξειδίκευση που έχουμε αποκτήσει στο service και την επισκευή ηλεκτρικών συσκευών, μας καθιστά ως τη σωστότερη επιλογή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος αντιμετωπίζουν οι ηλεκτρικές συσκευές σας.

 
 
 
 
 

SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΚΟΥΖΙΝΑΣ / ΦΟΥΡΝΟΥ

Οι ηλεκτρικές κουζίνες, μικρές και μεγάλες είναι σημαντικές για την αποτελεσματική λειτουργία της σύγχρονης κουζίνας. Όμως πολλές φορές μπορεί να προκύψουν προβλήματα λειτουργίας. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας, εστίας, φούρνου, φούρνου μικροκυμάτων, φούρνου ατμού και απορροφητήρα, στοχεύοντας στην παροχή εγγυημένων υπηρεσιών.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ:
 Ο φούρνος δεν ανάβει
 Κάποια από τα μάτια δεν λειτουργούν
 Η ενδεικτική λυχνία δεν λειτουργεί
 Δεν ζεσταίνει ο φούρνος
 Το φως του φούρνου δεν ανάβει

 
 
 
 

SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΨΥΓΕΙΩΝ / ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ

Το ψυγείο και ο καταψύκτης είναι από τις λίγες συσκευές που δουλεύουν συνεχώς, μέρα ή νύχτα, μέσα σε κάθε σπίτι ώστε να διατηρήσουν τα τρόφιμα φρέσκα. Διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την επισκευή ψυγείου, υγειοκαταψύκτη, καταψύκτη, συντηρητή κρασιών και συσκευών ψύξης έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ:
 Ασυνήθιστοι θόρυβοι
 Διαρροή νερών 
Χαμηλή απόδοση στην ψύξη 
 Αυξομείωση στη θερμοκρασία του

 
 
 
 
 

SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ / ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΟΥ

Στο γρήγορο ρυθμό της ζωής του σήμερα, το πλύσιμο με το χέρι έχει γίνει μια χρονοβόρα διαδικασία και εκτός αυτού είναι ένας εφιάλτης για τις νοικοκυρές. Πολλές φορές όμως μπορούν να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στην συσκευή μας που σίγουρα δεν είναι ευχάριστο γεγονός.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ:
 Ασυνήθιστοι θόρυβοι
 Δεν ξεκινάει το πλύσιμο
 Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου 
 Υπάρχει διαρροή νερού από τη συσκευή ή δεν βγαίνουν τα νερά από τη συσκευή
 Δεν ανοίγει ή δεν κλείνει η πόρτα του πλυντηρίου
 Το κουμπί επιλογής προγράμματος δεν λειτουργεί

Συμβουλευτείτε μας για οποιαδήποτε από τα παραπάνω παρατηρήσεις στο πλυντήριό σας. Μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή και το service του πλυντηρίου αλλά και του στεγνωτηρίου σας. Έτσι τα ρούχα σας θα συνεχίσουν να έχουν ολοκληρωμένη φροντίδα με τον καλύτερο τρόπο.

 
 
 
 

SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ

Πολλές κουζίνες στην εποχή μας διαθέτουν πλυντήριο πιάτων στην κουζίνα τους ώστε να μην χρειάζεται να αφιερώνουν χρόνο για το πλύσιμο τον πιάτων. Τα πλυντήρια πιάτων όμως είναι ακριβώς όπως και οτιδήποτε άλλο με τα χρόνια γίνονται λιγότερο αποτελεσματικά και κάποια στιγμή χαλάνε. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε γι' αυτό. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσλειτουργία, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να βασιστείτε σε μας για την επισκευή αλλά και το service του πλυντηρίου σας.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ:
 Ασυνήθιστοι θόρυβοι
 Δεν καθαρίζει τα πιάτα
 Η συσκευή δεν λειτουργεί
 Δεν ξεκινάει το πλύσιμο
 Το πλυντήριο κάνει περίεργο θόρυβο
 Υπάρχει διαρροή νερού από τη συσκευή
 Το κουμπί επιλογής προγράμματος δεν λειτουργεί
Δεν ανοίγει ή δεν κλείνει η πόρτα του πλυντηρίου

 
 
 
 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε εντοπίσει προβλήματα σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή του σπιτιού σας, μην προσπαθήσετε να την επιδιορθώσετε μόνοι σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.