Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
 
 
 
 
SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΗ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Ακόμη και η καλύτερη και επώνυμη ηλεκτρονική συσκευή με την πάροδο του χρόνου και την συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανά πάσα στιγμή. Όμως, η επισκευή και συντήρηση ηλεκτρονικών συσκευών χρειάζεται μεγάλη εξειδίκευση, εμπειρία και φυσικά γνώση της εξέλιξης της τεχνολογίας.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, η εταιρεία μας “Service Αντωνόπουλος” η οποία εδρεύει στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, μπορεί να αναλάβει το service και την συντήρηση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής διαθέτετε. 

 
 
 
 
 

Με άριστη γνώση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών, το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας παράσχει service υψηλών προδιαγραφών. Το service πραγματοποιείται αποκλειστικά με γνήσια ανταλλακτικά, κρατώντας την ποιότητα επισκευής στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

 Τηλεοράσεις
 Tablet
 HI-FI Συστήματα
 Home Cinema
 Laptop
 Φωτογραφικές μηχανές
 Κινητά
 Υπολογιστές
 

Η τεχνογνωσία, η ευγένεια, η ποιοτική και γρήγορη εξυπηρέτηση είναι μερικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν την εταιρεία μας και την καθιστούν την καλύτερη επιλογή για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την ηλεκτρονική συσκευή σας.

Στόχος μας είναι η ποιοτική παροχή υπηρεσιών και η ταχύτητα των επισκευών, σε πολύ συμφέρουσες και οικονομικές, για εσάς, τιμές.

 
 
 
 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν η ηλεκτρονική συσκευή σας παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, μην προσπαθήσετε να την επιδιορθώσετε μόνοι σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για όποιο πρόβλημα προκύψει και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.