Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΗ
 
 
 
 
SERVICE ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Service - Επισκευή Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Συσκευών Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας “Service Αντωνόπουλος” η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στην Καλαμαριά, για περισσότερα από 20 χρόνια είναι κοντά σε κάθε καταναλωτή που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις ηλεκτρονικές αλλά και τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού του.

Διαθέτοντας μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα καθώς και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογία, πραγματοποιεί επισκευή ηλεκτρικών και ηλεκτρολογικών συσκευών, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με απόλυτο επαγγελματισμό και ενδιαφέρον για το πελάτη.

 
 
 


ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

ψυγεία, καταψύκτες, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, κουζίνες, απορροφητήρες, στεγνωτήρια, μικροσυσκευές είναι μερικές από τις ηλεκτρικές συσκευές των οποίων την επισκευή αναλαμβάνουμε, πάντα με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Ακόμα επισκευάζουμε ηλεκτρονικές συσκευές όπως τηλεοράσεις, κινητά, table, υπολογιστές και κάθε ηλεκτρονική συσκευή.

 
 
 
 


Παράλληλα με την επισκευή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών, το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει και την επισκευή - service, συντήρηση και εγκατάσταση κλιματιστικών καθώς και την επισκευή - τοποθέτηση κεραιών, επίγειες και δορυφορικές, εξυπηρετόντας άμεσα την Καλαμαριά και όλη την Θεσσαλονίκη.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε για την επισκευή των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών προέρχονται από τους πιο γνωστούς προμηθευτές διεθνώς, με τη σχετική εγγύηση και τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας. 

Έχοντας επισκευάσει έως σήμερα ένα μεγάλο αριθμό ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, η εταιρεία μας, μπορεί να ανταπεξέλθει και στην πιό δύσκολη βλάβη γεγονός που την καθιστα την ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε εγγυημένα αποτελέσματα, άψογη εξυπηρέτηση και συμφέρουσες τιμές.

 
 
 
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε βλάβη στην συσκευή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας παρέχοντάς σας άμεση και έγκαιρη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμαριά και όλη τη Θεσσαλονίκη